085 - 130 63 19
info@gopienter.nl

Van groep 8 naar echte Brugpieper!

De overgang naar de middelbare school is een spannende tijd voor leerlingen. De verschillen tussen groep 8 en de brugklas zijn groot. Met de PIENTER brugklas modules leert de leerling niet alleen de plan- en leervaardigheden die nodig zijn in het brugklasjaar, maar wordt er direct een goede basis gelegd om de verdere schoolcarrière op voort te bouwen.

Wist je dat je in de brugklas vaak wel 12 vakken of zelfs meer krijgt?

Een succesvol Brugklasjaar

De brugklas modules zijn speciaal afgestemd op het brugklasjaar en de vragen die de leerling dan heeft. De modules helpen de leerling met het onder de knie krijgen van de studievaardigheden, het plannen van het huiswerk en het leren voor de verschillende toetsen en vakken. Ook eigen motivatie en concentratie komen aan bod. Na afronding van de PIENTER modules heeft de leerling alle kennis en vaardigheden op zak om zijn eigen leerproces met succes te kunnen sturen..

Goed van start!

Om de leerlingen een goede start in de brugklas te geven hebben we alvast de belangrijkste tips voor de leerling op een rijtje gezet in onze Brugklas Basics whitepaper. Slim om alvast even door te lezen voor de eerste schooldag!

Nieuwsgierig?

Alle modules in PIENTER zijn interactief en zitten boordevol opdrachten en oefeningen. Nieuwsgierig naar de brugklasmodule? Hieronder zie je een opdracht uit deze module.