085 - 130 63 19
info@gopienter.nl

OVER PIENTER

Wat is PIENTER?

Met de online leerroutes van PIENTER leren leerlingen van de middelbare school in korte tijd alle benodigde studieskills om hun schoolcarrière met succes te kunnen doorlopen. Door slim te plannen, de juiste studievaardigheden in te zetten én te weten hoe ze hun concentratie en motivatie zelf kunnen beïnvloeden bereiken leerlingen sneller het gewenste schoolresultaat!

De leerroutes

PIENTER biedt drie leerroutes aan; Studievaardigheden, Plannen en Motivatie & Concentratie. Iedere route bestaat uit diverse modules. De leerroutes kunnen ingezet worden voor alle leerjaren en niveaus. Zo kan zowel een brugklasleerling als een examenleerlingen zich de studieskills snel eigen maken.

PIENTER biedt voor Brugklasleerlingen en Examenleerlingen een speciale variant die aansluit bij deze bijzondere leerjaren.

Thuis en op school!

PIENTER draagt bij aan het zelfstandig leren en kan zowel thuis als op school ingezet worden. De interactieve e-learning is in samenwerking met scholen en huiswerkinstituten ontwikkeld.

Slim en snel leren

De modules zijn interactief en maken gebruik van verschillende manieren van kennisoverdracht. Zo wordt er gebruik gemaakt van teksten, uitlegfilmpjes, infographics en interactieve opdrachten. De modules worden afgesloten met een eindtoets waarbij de leerling de geleerde kennis moet toepassen.

Handige tips!

Voorbeeld van een planning voor wiskunde.

Direct feedback bij een fout antwoord.

Ontwikkeld door:

PIENTER is ontwikkeld door onderwijskundigen en pedagogen met één doel: het aanleren van de juiste studieskills zodat alle leerlingen met succes hun schoolcarrière kunnen doorlopen.